Beleggen

Professioneel beleggingsadvies op maat!

Heb je hoopvolle verwachtingen en dromen van een financieel veilige toekomst, dan zorg je voor een goede beleggingsstrategie. Bovendien heb je beleggingsadvies nodig. Maar bedenk daarbij dat het ene beleggingsadvies het andere niet is.

Vaak hebben beleggers moeite met het nemen van belangrijke beslissingen, want beleggingsadviezen verschillen immers vaak van adviseur tot adviseur. Zet je alles op een spaarrekening met een laag rendement of laat je je vermogen sneller groeien door in aandelen te beleggen? En wat te denken van obligaties of exchange-trade funds (indextracker – ETF)? Vuistregels, beleggingsadviezen of aanbevelingen, hoewel goed bedoeld, bevatten mogelijk niet de voor jou beste optie. Beleggingsadvies zou namelijk in de eerste plaats moeten draaien om het helpen van cliënten bij het bereiken van hun individuele financiële doelstellingen.

Ons streven naar voorlichting aan beleggers

Steringa Financiële Planning hecht grote waarde aan beleggersvoorlichting en communicatie over beleggingsbeslissingen. Wij zijn naast beleggingsadvies ook actief op het gebied van vermogensbeheer. Voorlichting is een essentieel onderdeel van het ons betrokken dienstverlenings-model.

Gerelateerde zaken