Financieringen

Een goed aansluitende hypotheek

bij uw persoonlijke situatie en uw financiële mogelijkheden.

(ook voor ZZP'ers)

Financiële planning

Het eerste geprek is gratis en vrijblijvend

want ik wil u graag helpen

Acties

Win een weekend Parijs

voor twee personen

previous arrow
next arrow
Slider

Wat kost het?

Wat kost het?

Financiëel advies is maatwerk, want elke situatie is anders. Het is dan ook moeilijk te zeggen hoeveel het in uw geval kost. Wel kan ik u als indicatie vertellen dat men in 2016 gemiddeld € 1750,- betaalde.

Wist u trouwens dat het eerste gesprek gratis en vrijblijvend is? Ik wil u graag helpen!

Anderen zeggen dit:

Super heldere en duidelijke uitleg mbt de hypotheek. Voor ons als ‘leek’ op dit gebied erg prettig dat alles zo duidelijk uitgelegd wordt. Door hard werk van de adviseur is onze eerste koopwoning binnen korte tijd een feit geworden!

Janneke

Ik geef hierbij zonder meer score 5, ik heb in mijn leven met veel hypotheek adviseurs gesproken, maar deze adviseur overtreft echt alles. Onvoorstelbaar accuraat en zeer duidelijk maw je weet per direct waar je aan toe bent, en dat heb ik wel anders mee gemaakt.

Alberto

Was goed duidelijk en ze hebben me goed geholpen met de verandering van mijn hypotheek

Henk

Gevraagd en ongevraagd krijg ik advies over lopende verzekeringen en verbeteringen in mijn afgesloten pakket.

H. de Vries

Bevalt prima

Janny

De uitleg was zeer duidelijk. Het was voor mij de eerste keer dat ik hiermee te maken had. De adviseur heeft de belangrijkste informatie verteld. Hierdoor kreeg ik een zeer helder beeld wat er allemaal mogelijk was voor mij! Echt top gedaan! En zeker een aanrader.

Connie Wind

Plezierig, deskundig en “blanco” uitleg. Goed kunnen luisteren/adviseren naar mijn persoonlijke situatie. 👍

Anoniem

Helder advies, een adviseur die met je meedenkt! Erg fijn!

Marieke

objectief beoordeling heel prettig

Marianne

De professionele en correcte houding van de adviseur spreken mij erg aan en geeft veel vertrouwen. Na een erg vervelende gebeurtenis (woninginbraak) heeft de adviseur mij op uitstekende wijze begeleid en veel zorgen weten weg te nemen.

Age

Grote betrokkenheid door de adviseur bij onze privé-situatie. Uitstekende communicatie en bereidheid om elders dan in Leeuwarden af te spreken voor een gesprek. De adviseur komt zeer sympathiek en geïnteresseerd over tijdens de gesprekken en legt alles haarfijn uit. Zijn collega is degene die vaak de telefoon opneemt en ook zij weet alle vragen goed te beantwoorden en leeft zich goed in in onze situatie.

Alex en Renate

Deze man denkt niet in problemen, maar ziet oplossingen!

D.B.

Heldere uitleg zeker voor mij als “leek” op dit gebied

Jenny

Zeer duidelijk en onderbouwd advies

Joey